100 Push-ups Apk workout

Haluatko pystyä tekemään 100 Click Apk -harjoitusta ? Se kuulostaa mahdottomalta, mutta se on mahdollista. Sinä voit tehdä sen!
Download APK
3.3/5 Votes: 234
Developer
ShvagerFM
Updated
March 7, 2020
Size
12M
Version
2.9.3
Requirements
4.0.3 and up
Get it on
Google Play
Report this app

Description

Haluatko pystyä tekemään 100 Click Apk -harjoitusta ? Se kuulostaa mahdottomalta, mutta se on mahdollista. Sinä voit tehdä sen!

Liikuntakurssi 100 punnerrusta Be Stronger Workout Apk on henkilökohtainen kunto-ohjaajasi punnerruksissa. Jos aloitat tämän ohjelman harjoittelun, voit napsauttaa 100 kertaa peräkkäin 6-10 viikon aikana. Se ei ole niin vaikeaa kuin se saattaa tuntua. Tarvitaan asianmukaisia ​​harjoituksia.
★ Harjoitukset on jaettu 11 ohjelmaan urheiluharjoituksestasi riippuen. Valitse vain oikea ohjelma sinulle. Suosittelemme, että käytät sitä kattavasti Be Stronger -syklin ohjelman kanssa. Yhdistämällä kaikki jakson ohjelmat (50 lyöntiä, 300 istumista, 300 kyykky) saat vahvan ja terveellisen kehon ennätysajassa.
Älä ole laiska, liikuta ja ole terve! 100 napsautuksen sovellus sisältää lisätoimintoja (toimintoja):
💪 11 harjoitusohjelmaa 0-100 napsautuksella
💪 Nopeat tilastot (nykyinen keskimääräinen napsautustaso, nykyinen ohjelma, tila ja mitalit)
💪 Varmuuskopioi ja palauta tiedot etäpalvelimelle
💪 Muistutustoiminto auttaa sinua menettämättä harjoitteluita
💪 Pilvitallennustilastoiminto helpottaa henkilökohtaisten tilastojen tallentamista ja siirtämistä
💪 Lämmitä ennen harjoittelua ja venyttelyä jälkeen
💪 mahdollisuus vaihtaa ohjelmaa epäonnistuneen harjoittelun jälkeen
💪 kahvasi historia
Ohjelman säännöt: läpäise testi ennen harjoituksen aloittamista. Testin tavoitteena on määrittää peräkkäisten napsautusten enimmäismäärä. Valitse sitten ohjelma testitulosten perusteella ja aloita harjoittelu.Paina painiketta jokaisen zoomauksen jälkeen näyttääksesi lepoajastimen (voit levätä suositellun ajankohdan mukaan tai muuttaa sen mieleiseksesi). Noudata lepo- ja asianmukaista ravintoa.
Esimerkki: Suoritit 43 napsautusta testissä. Valitse ohjelma luettelosta 41-45 kertaa. Muista pitää 2 päivää lepoa palautumistestin jälkeen. Jos sinulla on ehdotuksia tai toiveita sovelluksistamme, kirjoita meille käyttämällä sähköpostiosoitetta, jonka löydät yhteystiedoista.
Sovelluksessa on mainos, jonka voit poistaa käytöstä ostamalla sovelluksen.

What's new

Korjattu Google Play -kirjautumis- ja pelipalvelut