Privacy Policy

1 Dec, 2020 Junaid Khan No Comments

Privacy Policy

Apk Appsissa, johon pääsee osoitteesta https://www.apkapps.org, yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme on vierailijoidemme yksityisyys. Tämä Apkapps-tietosuojakäytäntöasiakirja sisältää minkä tyyppisiä tietoja Apk Apps kerää ja tallentaa ja miten käytämme niitä.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja tietosuojakäytännöstämme, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain verkkotoimintojamme ja koskee verkkosivustomme kävijöitä niiden tietojen suhteen, joita he jakavat ja / tai keräävät Apk-sovelluksissa. Tämä käytäntö ei koske tietoja, jotka on kerätty offline-tilassa tai muiden kanavien kuin tämän sivuston kautta.

Sopimus

Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja sen ehdot.

Keräämämme tiedot

Henkilötiedot, joita sinua pyydetään toimittamaan, ja syyt, miksi sinua pyydetään toimittamaan ne, selvitetään, kun pyydämme sinua antamaan henkilötietojasi.

Jos otat meihin yhteyttä suoraan, saatamme saada sinusta lisätietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, viestisi sisällön tai liitteet, jotka voit lähettää meille, sekä muita tietoja, jotka päätät antaa.

Kun rekisteröidyt tilille, voimme pyytää yhteystietojasi, mukaan lukien nimet, yrityksen nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Kuinka käytämme tietojasi

Käytämme keräämiämme tietoja monin eri tavoin, mukaan lukien:

  • Tarjoa, ylläpitää ja ylläpitää verkkosivustoamme
  • Paranna, muokkaa ja laajenna verkkosivustoamme
  • Ymmärrä ja analysoi kuinka käytät verkkosivustoamme
  • Kehitä uusia tuotteita, palveluja, ominaisuuksia ja toimintoja
  • Kommunikoi kanssasi joko suoraan tai jonkin kumppanimme kautta muun muassa asiakkaiden tukemiseksi, päivitysten ja muun verkkosivustoon liittyvän tiedon tarjoamiseksi sekä markkinointi- ja markkinointitarkoituksiin
  • Lähetä sinulle sähköpostia
  • Petosten löytäminen ja estäminen

Tiedostojen tallennus

Apk Apps noudattaa vakiotapaa lokitiedostojen käytössä. Nämä tiedostot tallentavat kävijöitä, kun he vierailevat verkkosivustolla. Tämän tekevät kaikki isäntäyritykset ja osa isännöintipalveluiden analytiikkaa. Lokitiedostojen keräämät tiedot sisältävät Internet-protokollan (IP) osoitteet, selaintyypin, Internet-palveluntarjoajan (ISP), päivämäärän ja kellonajan, laskeutumissivut ja poistumissivut sekä mahdollisten napsautusten määrän. Niihin ei liity mitään henkilökohtaisia ​​tietoja. Tämän tiedon tarkoituksena on analysoida trendejä, hallinnoida sivustoa, seurata käyttäjien liikkumista sivustolla ja kerätä väestötietoja.

Evästeet ja verkkojäljitteet

Kuten kaikki muutkin sivustot, Apk Apps käyttää “evästeitä”. Näitä evästeitä käytetään tietojen, mukaan lukien kävijämääritykset, ja sivujen tallentamiseen sivustolle, johon kävijä on päässyt tai käynyt. Näitä tietoja käytetään käyttökokemuksen optimointiin räätälöimällä verkkosivustomme sisältö vierailijan selaimen tyypin ja / tai muun tiedon perusteella.

Soubor-eväste Google DoubleClick DART

Google on verkkosivustomme kolmas osapuoli. Se käyttää myös evästeitä, joita kutsutaan DART-evästeiksi, palvelemaan mainoksia sivustollemme vierailijoille heidän vierailunsa perusteella verkkosivustolle www.website.com ja muille Internet-sivustoille.

Mainoskumppaneiden tietosuojakäytäntö

Tästä luettelosta löydät jokaisen Apk Apps -mainontakumppanin tietosuojakäytännön.

Kolmannen osapuolen mainospalvelimet tai mainosverkostot käyttävät tekniikoita, kuten evästeitä, JavaScriptiä tai Web-majakoita, joita käytetään vastaavissa Apk-sovelluksissa näkyvissä mainoksissa ja linkeissä, jotka lähetetään suoraan käyttäjien selaimille. Kun näin tapahtuu, se vastaanottaa automaattisesti IP-osoitteesi. Näitä tekniikoita käytetään mittaamaan mainoskampanjoidensa tehokkuutta ja / tai räätälöimään mainostamasi sisältö, jonka näet vierailemillasi verkkosivustoilla.

Huomaa, että Apk Appsilla ei ole pääsyä näiden kolmansien osapuolien mainostajien käyttämiin evästeisiin eikä hallita niitä.

Kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntö

Apk Appsin tietosuojakäytäntö ei koske muita mainostajia tai verkkosivustoja. Siksi kehotamme sinua tutustumaan tarkemmin näiden kolmansien osapuolten mainospalvelimien sovellettaviin tietosuojakäytäntöihin. Se voi sisältää heidän menettelytavat ja ohjeet siitä, miten tietyistä vaihtoehdoista voidaan kieltäytyä.

Voit poistaa evästeet käytöstä selaimesi asetusten avulla. Jos haluat tietää tarkempia tietoja evästeiden hallinnasta tietyille verkkoselaimille, löydät ne vastaavien selainten vastaavilta verkkosivustoilta.

CCPA-tietosuojaoikeudet (älä myy henkilökohtaisia ​​tietojani)

CCPA: n mukaan Kalifornian kuluttajilla on muun muassa oikeus:

Pyydä yritystä, joka kerää kuluttajan henkilökohtaisia ​​tietoja, julkaisemaan kategoriat ja erityiset henkilökohtaiset tiedot, jotka se on kerännyt kuluttajista.

Pyydä yritystä poistamaan kaikki yrityksen keräämät henkilökohtaiset kuluttajatiedot.

Pyydä kuluttajan henkilötietoja myyvää yritystä myymään kuluttajan henkilötiedot.

Jos haet, meillä on yksi kuukausi vastata. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

GDPR: n tietosuojaoikeudet

Haluamme varmistaa, että olet täysin tietoinen kaikista tietosuojaoikeuksistasi. Jokaisella käyttäjällä on oikeus:

Käyttöoikeus – Sinulla on oikeus pyytää kopioita henkilötiedoistasi. Saatamme veloittaa sinulta pienen maksun tästä palvelusta.

Oikeus oikaisuun – Sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme kaikki virheellisiksi katsomasi tiedot. Sinulla on myös oikeus pyytää, että täytämme tiedot, joita pidät puutteellisina.

Poistamisoikeus – Sinulla on oikeus pyytää, että poistamme henkilötietosi tietyin ehdoin.

Oikeus rajoittaa käsittelyä – Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä tietyin ehdoin.

Oikeus vastustaa käsittelyä – Sinulla on oikeus tietyissä olosuhteissa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen – Sinulla on oikeus pyytää, että tietyin ehdoin siirrämme keräämämme tiedot toiselle organisaatiolle tai suoraan sinulle.

Jos haet, meillä on yksi kuukausi vastata. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

Tietoa lapsista

Toinen osa prioriteettiamme on lisätä lasten suojaa Internetin käytössä. Kannustamme vanhempia ja laillisia huoltajia seuraamaan, osallistumaan ja / tai seuraamaan ja hallinnoimaan online-toimintaansa.

Apk Apps ei kerää tietoisesti henkilötietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos uskot lapsesi toimittaneen tämäntyyppisiä tietoja verkkosivustollamme, suosittelemme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ja pyrimme poistamaan nämä tiedot rekisteristämme mahdollisimman pian.

Comments closed.