30 Day Butt & Leg Workouts Apk

Hanki tukeva pakarat ja pehmentänyt jalat kotona tehokkaiden pakaroiden ja jalkojen harjoitusten ansiosta! Ei tarvita laitteita , voit käyttää liikuntaa missä ja milloin tahansa. Hiki muutama minuutti päivässä, näet suuria muutoksia vain 4 viikossa !
Download APK
4.1/5 Votes: 144
Developer
Simple Design Ltd.
Updated
September 2, 2020
Size
15M
Version
1.0.4
Requirements
5.0 and up
Get it on
Google Play
Report this app

Description

Hanki tukeva pakarat ja pehmentänyt jalat kotona tehokkaiden pakaroiden ja jalkojen harjoitusten ansiosta! Ei tarvita laitteita , voit käyttää liikuntaa missä ja milloin tahansa. Hiki muutama minuutti päivässä, näet suuria muutoksia vain 4 viikossa !

30 päivän pusku- ja jalkakoulutus Apk tarjoaa systemaattisia 30 päivän haasteita kolmella tasolla, jotka sopivat sekä aloittelijoille että ammattilaisille . Harjoitussuunnitelmat kattavat 3 päälihasryhmää – gluteenin, reidet ja jalat , mikä auttaa sinua nostamaan pakarat, ohuet jalat ja saamaan viettelevämmän kehon.

Kanssa  3D-animaatioita  ja videoita, voit varmistaa käytät oikeassa muodossa. Jokaisen harjoittelun aikana annamme sinulle  VINKKEJÄ TODELLISESTI  , jotta voit maksimoida harjoittelusi ja voittosi.

Käytä tätä harjoitusrannekettä seurataksesi päivittäisiä harjoituksiasi, kulutettuja kaloreita ja laihtumisen edistymistä. Synkronoi tiedot Google Fitin kanssa . Lisäämme liikunnan intensiteettiä joka päivä, joten pidä tauko kolmen päivän välein, jotta kehosi voi sopeutua.

MIKSI VALITSE 30 PÄIVÄN NUTMA- JA JALKAHARJOITUKSET?

☆ henkilökohtainen kunto-
ohjaaja √ 3D-animaatio ja video-ohjaus aivan kuten henkilökohtainen valmentajasi Valmentajavinkit
jokaisessa harjoituksessa auttavat sinua käyttämään oikeaa lomaketta parhaan tuloksen saavuttamiseksi

☆ tehokkaan käyttämisen ☆
√ tieteellisesti todistettu, että palovammoja rasvaa ja laihtua
√ Lyhyet ja tehokkaita harjoituksia naisille sopivuudesta naisille
√ Hakemukset sopivuudesta naisille paremman näköinen Butt ja parannettua jalat
harjoituksia kehon painoa, ei vaadi laitteiden √ Practice
kotona tai kuntosalilla haluamallasi tavalla
√ 30 päivän takapuolen ja jalkojen haasteet kaikille kuntotasoille, sopivat kaikille
√ Pakaroiden ja jalkojen harjoitukset naisille saamaan seksikäs persikka saalis ja sävytetyt jalat

☆ säädä harjoitussuunnitelma ☆
√ korvaa ei-toivotut harjoitukset
√ säädä harjoitusten järjestystä tai lukumäärää
√ aseta harjoitusten välinen tauko

☆ Hyödyllisiä ominaisuuksia ☆
√ Harjoittelumuistutukset auttavat sinua tekemään harjoittelustasi päivittäisen tavan
√ Synkronoi tiedot Google Fit -palvelun kanssa
√ Seuraa painonpudotuksen etenemistä
√ Seuraa poltetut kalorit, laske painoindeksi
√ Tarkista edistymisesi milloin tahansa ja ole aina motivoitunut!

Pakaraharjoittelu
Etsitkö tehokasta pakaraharjoittelua, joka parantaa saalistasi? Butt-harjoitus on paras valinta! Erityisesti pakaraan suunnitellut harjoitukset, jotka varmistavat naisten pakarat. Liiku nyt ja hanki seksikäs persikka saalis lonkkakoulutuksella kotona!

Pakaraharjoitukset naisille
Olemme valmistaneet tieteellisesti todistetun pakaraharjoituksen naisille pakaroiden muokkaamiseksi. Laitteita ei tarvita. Voit sävyttää pakarat ja jalat kotona käyttämällä naisten pakaraharjoituksia.

30 päivän Butt and Leg Workout Apk
Haluatko tukevan takapuolen ja sävytetyt jalat? Kokeile pakaraharjoituksiasi 30 päivän ajan, näet suuria muutoksia! Hiki muutama minuutti päivässä, harjoittele pakaraa 30 päivän ajan, jotta unelmasi toteutuu!

Jalkojen ja pakaroiden harjoittelu
Tämä naisten kunto-sovellus tarjoaa järjestelmällistä jalkojen ja pakaroiden liikuntaa. Anna tehokkaiden jalkojen ja pakaraharjoitusten auttaa ohuita jalkoja ja lonkan muotoja.

Naisten liikunta
, harjoitteluohjelma Kuinka valita paras naisille tarkoitettu liikuntasovellus monien liikuntasovellusten joukosta? Kokeile naisille suunnattua koulutusta lantion ja jalkojen parantamiseksi. Tulet huomaamaan, että se on paras sovellus kaikista harjoittelusovelluksista.

Naisten kunto-harjoitukset
Tehokkaat naisten kunto-harjoitukset on suunniteltu auttamaan sinua nostamaan pakarat, ohuet jalat ja saamaan houkuttelevamman kuvan. Naisten kunto-ohjelmat ovat todella kokeilemisen arvoisia!

Fitness-sovellus naisille, kuntoilu
saalilla Muotoile saalista lyhyellä ja tehokkaalla saalisharjoituksella, jonka tämä kuntosovellus tarjoaa naisille. Tämä naisten kuntosovellus tarjoaa naisille järjestelmällisiä saaliharjoitteluongelmia vetää lonkat ja jalat ulos 30 päivässä.

Glutes Workout Women Paras sovellus gluteiden
käyttämiseen naisille. Kokeile nyt ja tunne pakaralihastesi polttaminen tällä sovelluksella naisten pakaralihasten harjoittamiseen.