Adobe Lightroom Apk – Photo Editor & Pro Camera for Android

Adobe Lightroom Apk on ilmainen, tehokas valokuvien ja kameran muokkaussovellus, jonka avulla voit ottaa valokuvasi ja auttaa sieppaamaan ja muokkaamaan upeita kuvia.
Download APK
3.3/5 Votes: 225
Developer
Adobe
Updated
October 19, 2020
Size
Varies with device
Version
6.0
Requirements
5.0 and up
Get it on
Google Play
Report this app

Description

Adobe Lightroom Apk on ilmainen, tehokas valokuvien ja kameran muokkaussovellus, jonka avulla voit ottaa valokuvasi ja auttaa sieppaamaan ja muokkaamaan upeita kuvia.

Helpot kuvankäsittelytyökalut, kuten liukusäätimet ja kuvasuodattimet, yksinkertaistavat valokuvien muokkausta. Retusoi täystarkkuuskuvia, käytä valokuvasuodattimia tai aloita valokuvien muokkaamista missä tahansa.

MUOKKAA VALOKUVAJA AINA
Muunna raakavalokuvat yhdellä maailman intuitiivisimmista kuvankäsittelysovelluksista. Napauttamalla ja vetämällä liukusäätimiä voit parantaa valoa ja värejä, käyttää valokuvasuodattimia kuviin ja muuta. Tuo valokuvien muokkaus elämään johtavilla valokuvityökaluilla.

Retusoi valo ja värit, jotta valokuvat tulevat esiin. Helppojen liukusäätimien avulla voit hallita valokuvien ominaisuuksia puhelimen näytöltä.

Rajaus- ja kiertotyökalut löytävät oikean koon ja kuvasuhteen parhaiten esittelemään työskentelyäsi kameralla. Luo selkeitä kuvia suorilla viivoilla säätämällä perspektiiviä voimakkailla pysty-, pysty- ja geometria-liukusäätimillä.

Kokeile ja vertaa valokuvien eri versioita menettämättä alkuperäistä ja valitse suosikkisi ulkoasu.

Pääset kaikkiin asetuksiisi missä tahansa. Yhden laitteen kuvankäsittely tapahtuu automaattisesti muualla.

MUOKKAA KOKO TIETOJA
Täydelliset yksityiskohdat edistyneellä kuvankäsittelyohjelmalla. Hallitse kuvia valikoivalla muokkauksella. Poista melkein kaikki koskettamalla parantavaa harjaa. Paikallisten sävyjen säätäminen osana valikoivia säätöjä antaa sinun muuttaa sävyä ja kylläisyyttä tarkasti ja parantaa valokuviasi. Hanki parempi hallinta edistyneessä väreissä ja saa upeita vaikutuksia. Tuo omat graafiset vesileimasi ja käytä henkilökohtaista yhteyshenkilöäsi.

Muiden valokuvaajien helpot, interaktiiviset oppaat opettavat sinua käyttämään valokuvaeditoria sen mahdollisuuksien mukaan.

Adobe Lightroom Apk EHDOTTAA YKSINKERTAISTAMAAN VALOKUVAN MUKAUTTAMISTA:
Hanki nopeampi ammattimainen valokuvan muokkaus kuvasuodattimen esiasetuksilla rajoittamattomalla muokkauksella. Asetukset tekevät jokaisesta kuvankäsittelyvaiheesta näkyvän, jotta voit oppia helposti.
Yhdistämällä esiasetukset voit luoda suosikkivalokuvaefektisi joka kerta yhdellä napsautuksella.

TASON KAMERA
Puhelimen ainutlaatuiset kameran ohjaimet avaavat valokuvapotentiaalisi. Valitse valotus, ajastin, pikavalinnat, raaka ja paljon muuta. Nauti tarkemmasta kuvaamisesta hallitsemalla kuvaustiloja, kuten Professional ja HDR.

ÄLYKÄS VALOKUVAJÄRJESTELY
Adobe Sensei käyttää tekoälyn voimaa merkitsemään ja järjestämään valokuvia esineiden tai ihmisten perusteella. Nopea haku “vuoret” tai “Maria” näyttää kaikki asiaankuuluvat valokuvat. Kätevien organisaatiotyökalujen, kuten luokitusten ja lippujen avulla voit merkitä ja ryhmitellä suosikkikuvasi ja nähdä ehdotuksia parhaista valokuvista kaikista albumeistasi.

EDISTYNYT VALOKUVAJAKAMINEN Ryhmäalbumien
avulla voit kutsua muita ja kerätä valokuvia yhdessä paikassa. Jaa luova prosessi käyttäjien kanssa Löydä-osiossa nähdäksesi, miten päädyit alusta loppuun. Lightroom-galleriat esittävät valokuviasi verkossa. Valokuvamuokkaukset synkronoidaan saumattomasti, joten tekemäsi muutokset ovat aina ajan tasalla. Hanki inspiraatiota muilta Lightroom-yhteisön mainoksilta ja tutustu syötteesi henkilökohtaiseen sisältöön.

Seuraa suosikki avustajiasi ja hanki inspiraatiota työhösi.

HELPPO ADOBE LUOVA PYÖRÄVARASTO:
Lightroom Image Editor on paras pilvipalvelu valokuvien ystäville.
Retusoi täystarkkuuksiset kuvat, ja varmuuskopioi alkuperäiset asiakirjat ja muokkaukset pilveen ja pääset käsiksi mihin tahansa. Haettavia avainsanoja käytetään automaattisesti lajittelematta merkitsemättömiä valokuvia.

* Full Raw HDR -tallennustilaa tuetaan tällä hetkellä laitteilla, jotka sisältävät edistyneitä käsittely- ja muistivaihtoehtoja, mukaan lukien laitteet, kuten Samsung S7, S7 Edge, S8, S8 +, Huomautus 8, Google Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL ja OnePlus 5.

Fine Print
Sinun on oltava 13-vuotias tai vanhempi hyväksyäksesi Adoben käyttöehdot:
http://www.adobe.com/go/terms_linkfree
http://www.adobe.com/go/privacy_policy_linkfree
Älä myy henkilökohtaisia ​​tietojani: https://www.adobe.com/privacy/ca-rights.html

What's new

- Värin luokittelu: Uudet luovuusohjaimet keskisävyille, korostuksille ja varjoille
- Automaattiversiot: Versiot luodaan automaattisesti muokkauksen yhteydessä
- Graafiset vesileimat: Käytä valokuviin graafista vesileimaa
- Seuraa kirjoittajia: Seuraa suosikkivalokuvaajiasi ja pääse nopeasti heidän opetusohjelmiinsa
- [ Premium] Parhaat valokuvat: Anna tekoälyn voiman suunnitella albumin parhaat valokuvat
- [Premium] Uusimpien kameroiden ja linssien tuki - http://www.adobe.com/go/supported_cameras