Home Workouts Apk Gym Pro for Android

Kotiharjoittelu Apk Gym Pro No Equipment Pro tarjoaa päivittäiset harjoitusrutiinit kaikille tärkeimmille lihasryhmillesi. Muutamassa minuutissa päivässä voit kasvattaa lihaksia ja treenata kotona ilman, että sinun tarvitsee mennä kuntosalille. Laitteita tai kouluttajaa ei tarvita, kaikki harjoitukset voidaan tehdä vain painosi mukaan.
Download APK
3.1/5 Votes: 234
Developer
Hazard Studio
Updated
September 7, 2020
Size
32M
Version
112.92
Requirements
4.1 and up
Get it on
Google Play
Report this app

Description

Kaikki 3D-animaatioita käyttävät harjoitusoppaat (helppo ymmärtää)
Kotiharjoittelu Apk Gym Pro No Equipment Pro tarjoaa päivittäiset harjoitusrutiinit kaikille tärkeimmille lihasryhmillesi. Muutamassa minuutissa päivässä voit kasvattaa lihaksia ja treenata kotona ilman, että sinun tarvitsee mennä kuntosalille. Laitteita tai kouluttajaa ei tarvita, kaikki harjoitukset voidaan tehdä vain painosi mukaan.

Tämä sovellus sisältää vatsalihasten, rinnan, jalkojen, käsivarsien ja vartalon harjoituksia. Kaikki harjoitukset on suunnitellut asiantuntijat. Laitteita ei tarvita, joten sinun ei tarvitse mennä kuntosalille. Vaikka se vie vain muutaman minuutin joka päivä, se voi tehokkaasti sävyttää lihaksia ja saada kuusi pakettia abs kotona.

Pidä kiinni kotiharjoituksestamme ja muutamassa viikossa huomaat muutoksen kehossasi.

Kotiharjoitteluominaisuudet Apk Gym Pro
* Lämmittely- ja venytysohjelma * Tallentaa
automaattisesti harjoittelun etenemisen ja seurantahistorian
* Seuraa painoa kaaviossa
* Harjoitusmuistutukset auttavat sinua jatkamaan
* Yksityiskohtainen video-3D-animaatio
* Ateriasuunnitelma laihtuminen ja kehonrakennus Kehonrakennus-
sovellus
Etsitkö kehonrakennusohjelmaa ? Kokeile lihasten rakennussovellustamme! Tässä lihasten rakentamiseen tarkoitetussa sovelluksessa on tehokkaita lihasten rakennusharjoituksia, ja kaikki lihaksen rakennusharjoitukset on suunnitellut asiantuntija.
Lämmittelyharjoitteluohjelma
Lämmittely on välttämätöntä paremman suorituskyvyn ja vähemmän vahinkoa varten, mutta venyttely on kuin vaihtoehto – voimme tehdä sen, meidän pitäisi tehdä se, mutta emme tee sitä, se ei yleensä aiheuta ongelmia. Siitä huolimatta se on erittäin suositeltavaa.

Voimaharjoittelusovellukset
Tämä ei ole vain sovellus lihasten rakentamiseen, vaan myös voimaharjoitteluun. Jos etsit edelleen lihasten rakentamista, lihasten rakentamista tai voimaharjoittelusovelluksia, tämä lihasten rakentamista koskeva sovellus on paras, mitä löydät lihaksen rakentamiseen liittyvistä sovelluksista.

Miesten
kotitehtävät Haluatko tehokkaita kotitehtäviä miehille? Tarjoamme erilaisia ​​kotiharjoituksia miehille kotona harjoitteluun. On todistettu, että miesten kotiharjoittelu auttaa sinua saamaan kuusi pakettia abs lyhyessä ajassa. Löydä sinulle parhaiten sopiva miesten kotiharjoittelu. Kokeile miesten kotiharjoitteluamme nyt!

Rasvaa
polttavat harjoitukset ja hiit-harjoitukset Parhaat rasvanpolttoa harjoittavat harjoitukset ja hiit-harjoitukset parempaan kehon muotoon. Polta kaloreita rasvaa polttavalla koulutuksella ja yhdistä ne hiit-koulutukseen parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Useita harjoituksia
Push up, kyykky, sit up, lankku, murskaus, seinä istua, hyppy tunkit, ojentaja laskee, lunges …

Fitness Trainer
Kaikki harjoitukset on suunnitellut ammattitaitoiset kunto-ohjaajat. Suorita harjoitukset harjoituksilla, kuten sinun pitäisi henkilökohtaisen kunto-ohjaajan taskussa! Se on helppo ja helppo ymmärtää 3D-video-oppaiden avulla

Muista:
Keskustele lääkärisi kanssa ja kerro sinulle paras kuntoosi sopiva harjoitus.
Hanki nesteytys ennen liikuntaa, sen aikana ja sen jälkeen.
Lämmitä ensin 15 minuutin ajan lihavammojen välttämiseksi.
Suorita harjoituksen jälkeen 10 minuuttia venytystä.

What's new

lisää päivän 1 aikataulun kopiointiominaisuus kaikille