JIYA Social Network Apk of Writers & Readers

JIYA Social Network Apk on kirjailijoille ja lukijoille tarkoitettu sosiaalinen LitNet (Literature Network). Esittele lainauksiasi, runojasi, tarinoita, mikrotarinoita, artikkeleita, kirjeitä tai minkä tahansa tyyppisiä merkintöjä ja luo niistä visuaalisesti upeita viestejä sovelluksen sisäisten suunnittelutyökalujen avulla. Jaa ajatuksesi ja tunteesi luovalla kirjoituksella.
Download APK
4.8/5 Votes: 678
Developer
Hoplite Technologies Pvt. Ltd.
Updated
November 24, 2020
Size
6.0M
Version
1.1.8
Requirements
5.0 and up
Get it on
Google Play
Report this app

Description

JIYA® tarkoittaa “sydän, henki, sielu”. Aivan kuten sen tarkoitus on tuoda kirjailijoita sinuun, anna sydämesi sanojen tunkeutua maailmaan, joka on tähän mennessä kiehtonut päiväkirjasi tai kannettavan tietokoneen sivuja!

JIYA Social Network Apk on kirjailijoille ja lukijoille tarkoitettu sosiaalinen LitNet (Literature Network). Esittele lainauksiasi, runojasi, tarinoita, mikrotarinoita, artikkeleita, kirjeitä tai minkä tahansa tyyppisiä merkintöjä ja luo niistä visuaalisesti upeita viestejä sovelluksen sisäisten suunnittelutyökalujen avulla. Jaa ajatuksesi ja tunteesi luovalla kirjoituksella.

Joten miksi haluamme sinun lataavan tämän sovelluksen, kun on vielä muutama paikka kirjoittaa?

– Yksi kirjallisuusalusta kaikille genreille
Etsit usein alustaa lukemiseen ja kirjoittamiseen, ja saat hakemuksen runoon, tarinoihin tai lainauksiin tai ehkä sovelluksen blogien kirjoittamiseen. Meillä on kaikki sinulle. JIYA®: lla on useita luokkia, joihin voit kirjoittaa tekstejäsi eri kielillä.

Poejia – Jiyatalen runot –
Boffolin tarinat
– Viite
2U –
Artikkeli avoimilla kirjeillä
Tietoblogit Jiyatalk – Keskustelupuhelut

Muodosta yhteys muiden kirjoittajien sisältöön ympäri maailmaa. Selaa erilaisia ​​aiheita, lukemattomia luokkia ja osoitetta odottavien viestien määrää.

– Suunnittele viestisi rikkaiden tekstieditorien avulla
Aloita viestin kirjoittaminen ja voit suunnitella viestisi tehokkaassa rikkaan tekstieditorissa, jossa on kauniita taustakuvia taustana. Ei enää samaa sisällön muotoilua koko sisällölle.

Tuetut tekstin muotoiluominaisuudet:
• Muuta minkä tahansa sanan tai kirjaimen tekstiä tai väriä haluamallasi tavalla.
• Muuta minkä tahansa tekstirivin vaakasuuntaista tasausta.
• Muuta viestin pystysuuntaista tasausta.
• Luo mikä tahansa sana lihavoituna tai kursivoituna.

– Tallenna mikä tahansa määrä luonnoksia

Sinun ei tarvitse lähettää viestejä heti. Ymmärrämme, että kirjoittaminen on taideteos, jota ei valmistu kerralla. Joten olemme antaneet sinulle mahdollisuuden tallentaa viestisi luonnoksiin ja julkaista se, kun olet valmis. Luonnosten lukumäärää ei ole rajoitettu. Voit tallentaa rajattoman määrän viestejä luonnoksina.

– Tilaa suosikkiviestisi

Kun luot profiilia, valitse suosikkiaiheesi ja näet kaikki uusimmat viestit näistä aiheista Tutki-osiossa.

– Hanki viestejä haluamallasi kielellä

Kun luot profiiliasi, valitse haluamasi kieli ja viestit Tutki-osiosta, niin näet vain suosikkiaiheesi kyseisillä kielillä.

– Lisää suosikkiviesteihisi kirjanmerkki

haluat lukea joitain kollegojesi viestejä uudestaan ​​ja uudestaan. Sinun on hyvä merkitä suosikkiviestisi kirjanmerkkeihin

– Etsi ja rakenna yleisösi

Ainutlaatuisella ja luovalla kirjoittajataitollisuudellasi on nyt alustaa jakaa. Aloita matkasi kirjoittaminen JIYA®: lla, kirjoita omalla kielelläsi, löydä yleisösi, katsele sen kasvua ja tule osaksi maailmanlaajuista kirjailijoiden ja runoilijoiden yhteisöä. Lupaamme, että tunnet taikuuden.

Ja tästä päivästä lähtien olet toinen “Jiyan”, joka liittyy monipuoliseen kirjallisuusyhteisöömme. Onnittelut !!

Loppujen lopuksi haluamme vain kiittää sinua kuulumisesta perheeseemme. Kippis meille!

LADATA

What's new

1. Voit nyt jakaa Jiya-profiilisi ystävien ja perheen kanssa.
2. Voit arvostaa sitä suosittelemalla kenenkään kommenttia.
3. Voit merkitä muita kommentoijia ja vastata myös kommentoijille.
4. Korjaa tärkeimmät ongelmat