Kobo Books Apk – eBooks & Audiobooks

Kobo Apk -kirjat ovat yhteydessä miljooniin kirjakauppoihin ympäri maailmaa ja pääsevät omaan kannettavaan lukemaasi. Mene ilman hyllyä ja ota lukuseikkailu tiellä. Yli 5 miljoonan nimikkeen välillä on jokaiselle jotakin lukijalle ja kuuntelijalle.
Download APK
4.3/5 Votes: 231
Developer
Kobo Books
Updated
November 13, 2020
Size
Varies with device
Version
Varies with device
Requirements
Varies with device
Get it on
Google Play
Report this app

Description

Kobo Apk -kirjat ovat yhteydessä miljooniin kirjakauppoihin ympäri maailmaa ja pääsevät omaan kannettavaan lukemaasi. Mene ilman hyllyä ja ota lukuseikkailu tiellä. Yli 5 miljoonan nimikkeen välillä on jokaiselle jotakin lukijalle ja kuuntelijalle.

Esittelemme äänikirjoja Kobo-kirjoista – upouusi ammattimaisesti koottu kokoelmamme. Kun tilaat, löydä paras valikoima äänikirjoja. Saat Kobo Super -pisteitä jokaisesta ostoksesta. Kun kaikki e-kirjat ja äänikirjat ovat yhdessä, Kobo Apk on kaikki mitä tarvitset. **

Kobon avulla voit selata kasvavaa kokoelmaamme maailman parhaista e-kirjoista, äänikirjoista, graafisista romaaneista ja lastenkirjoista ja nauttia niistä heti älypuhelimellasi tai tabletillasi. Hae tekijän, otsikon, aiheen tai tyylilajin mukaan ja löydä seuraava upea lukemasi.

Tutustu ilmaiseen Kobo-kirjojen valikoimaan ja löydä uusia suosikkeja.

Tutustu suosituimpiin ja suosituimpiin e-kirjoihimme, jotka päivitetään joka tunti!

Kobo Apk -kirjat tekevät lukemisesta vieläkin mukavampaa ja kätevämpää:

• Mukauta lukutyyliäsi. Nauti terävästä ja selkeästä tekstistä haluamassasi koossa ja tyylissä. Kokeile Yötilaa, joka helpottaa silmiesi lukemista ennen nukkumaanmenoa ja lukitsee näytön pysty- tai vaakasuunnassa.

• Kauniisti suunnitellun ja helppokäyttöisen soittimemme avulla on helppo navigoida äänikirjassa yhdellä kosketuksella. Sinun ei tarvitse koskaan huolehtia tilasi menettämisestä ja ensi silmäyksellä näet, kuinka paljon aikaa on jäljellä. Aikataulu sammuttaa sen tietyn ajan kuluttua – ihanteellinen kuunteluun ennen nukkumaanmenoa.

• Löydä sinulle sopivia suosituksia e-kirjoista ja äänikirjoista, joista pidämme mielestämme. Lue tuhansia ilmaisia ​​e-kirjojen esikatseluita tai kuuntele äänikirjoja, jotta löydät toisen suosikin.

• Aloita lukeminen yhdellä laitteella ja poista toisella. Kobo muistaa aina, mistä jäit, jotta voit lukea kaikilla laitteillasi.

• Arvioi ja arvostele lukemiasi kirjoja tai lue arvosteluja sellaisilta kirjojen ystäviltä kuin sinä!

• Lue englanniksi, ranskaksi, espanjaksi, italiaksi, saksaksi, hollanniksi, portugaliksi, Brasilian portugaliksi tai japaniksi.

** Äänikirjat ovat saatavana Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Voit kuunnella äänikirjoja älypuhelimilla ja tableteilla, joissa on Android-versio 4.4 tai uudempi.

LADATA

What's new

"Tässä päivityksessä olemme käsitelleet joitain asioita hupun alla:
• Korjattu ärsyttävät kaatumiset sovellusten vakauden parantamiseksi
• Jotkut tekniset muutokset, jotka ovat uusimpien Android-vaatimusten mukaisia

Kiitos, että luet Kobo-kirjoja. "