Natura Sound Paid Apk Therapy

4.0.09

Natura Sound Paid Apk Therapy on Blissiven virallinen mobiilisovellus! Samat luotettavat rentoutumisen ja mielen keskittymisen äänet, joita olet harjoittanut yli kymmenen vuoden ajan, ovat nyt saatavana suosikkimobiililaitteillesi!
Download
4.5/5 Votes: 234
Developer
Blissive
Version
4.0.09
Updated
April 10, 2017
Requirements
4.0 and up
Size
30M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Natura Sound Paid Apk Therapy on Blissiven virallinen mobiilisovellus! Samat luotettavat rentoutumisen ja mielen keskittymisen äänet, joita olet harjoittanut yli kymmenen vuoden ajan, ovat nyt saatavana suosikkimobiililaitteillesi!

Natura Sound Paid Apk Therapy on alkuperäinen ammattimainen ääniterapiakoulutusmoduuli, joka on valittu ja jota käytetään maailman kylpylöissä ja joogastudioissa ympäri maailmaa. Itse asiassa Natura-ääniterapiaa on käytetty pitkään voimakkaiden rentouttavien etujensa vuoksi nopeasti kehittyvässä ja erittäin stressaavassa moottoriurheilun ja sotilaallisen toiminnan ympäristössä.

Natura Sound Apk -hoidolla voit…

Aloita rentoutuminen heti 34 alkuperäisellä ja hämmästyttävällä musiikin ja luonnon äänellä. Näitä asiantuntevasti nauhoitettuja, erittäin uskollisia ja saumattomia ääniä ovat:
Ocean Waves, Babbling Brook, Rain / Thunder storm, Singing Birds, Hyönteiset, Chirping Frogs, Wind Chimes ja Ambient Space 1 & 2

Vapauta aivosi 64 puhtaalla digitaalisella Brainwave Synchronizer master -äänellä, jotka ympäröivät beeta-, alfa-, theta- ja delta-aaltojen valtakuntaa.

Nopeuta harjoittelua ja keskittymistä nopeasti 38 yksinkertaisella tehtaan pikakäynnistysasetuksella, jotka sisältävät suosikkeja: Wide Awake, Energy Boost, Peak Awareness, Brain Refresher, Supreme Concentration, Mental Stimulation, Pick Me Up, Creative Visualization 1 & 2, Deep Meditation 1- 4, immuunijärjestelmän tehostus ja muut.

Ominaisuudet:
34 Amazing luonnon äänet ja musiikki
64 Trusted sävyjä Neronleimauksen synkronisoija
38 Helppo Quick Launch tehdasasetukset
36 käyttäjän säädettävissä esiasetuksia
Ajastin
muokata käyttöliittymän kanssa lempivärisi

LADATA

What's new

4.0.09 korjaa useita viimeisimmän päivityksen tuomia
virheitä.

4.0.08
* Korjattu laskennan tarkkuusongelma.
* Suorituskyvyn parannukset.
* Päivitetty Blissive-logo.
* Poistettiin tarpeettomat oikeudet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock