Opera Mini Apk – fast web browser for Android

Opera Mini Apk koskee nopeutta ja mukavuutta , mutta se ei ole vain verkkoselain! Se on kevyt ja kunnioittaa yksityisyyttäsi, joten voit selata Internetiä nopeammin myös hitaissa tai ruuhkaisissa verkoissa. Älykäs selaus valitsee sinulle optimaalisen tallennustilan, joten voit selata tietosuunnitelman kanssa kauemmin.
Download APK
4.3/5 Votes: 321
Developer
Opera
Updated
November 17, 2020
Size
Varies with device
Version
Varies with device
Requirements
Varies with device
Get it on
Google Play
Report this app

Description

Opera Mini Apk koskee nopeutta ja mukavuutta , mutta se ei ole vain verkkoselain! Se on kevyt ja kunnioittaa yksityisyyttäsi, joten voit selata Internetiä nopeammin myös hitaissa tai ruuhkaisissa verkoissa. Älykäs selaus valitsee sinulle optimaalisen tallennustilan, joten voit selata tietosuunnitelman kanssa kauemmin.

Se estää ärsyttävät mainokset ja sisältää tehokkaan latausten hallinnan offline-tiedostojen jakamisen kanssa. Se on kätevä yhden käden mediasoitin, joten voit kuunnella musiikkia ja katsella videoita saumattomasti tarjoamalla henkilökohtaista tekoälypohjaista viestintää.

Opera Mini Apkin parhaat ominaisuudet

Tallenna tiedot

Säästä jopa 90% tiedoista ja selaa nopeammin, jopa hitaissa verkoissa vaarantamatta selauskokemusta. Tarkista päivittäisten tietojen säästösi tila helposti, kun taas Opera Minin älykäs selausominaisuus valitsee automaattisesti selaustilan optimaalisen kokemuksen saavuttamiseksi.

Älykkäät lataukset

Skannaa automaattisesti verkkosivustot, joista voit ladata video- ja musiikkitiedostoja, ja lataa ne taustalla. Löydä kaikki aiemmin ladatut tiedostosi ja kaikki muut laitteellasi olevat tiedostot helposti – sinun ei tarvitse enää kaivaa kansioihin. Älykäs lataus on integroitu Opera Mini Video Playeriin ja offline-tiedostojen jakamiseen, joten voit ladata ja jakaa tiedostoja helposti ystävien kanssa!

Tiedostojen jakaminen offline-tilassa

Lähetä ja vastaanota tiedostoja turvallisesti ilman Internet-yhteyttä tai datan käyttöä. Offline-tiedostojen jakaminen voi siirtää kuvia tai muita tiedostoja suurilla nopeuksilla, jopa 300 Mt / s, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun tiedostojen jakamiseen missä tahansa! Skannaa QR-koodi ja jaa se muiden Opera Mini -käyttäjien kanssa muutamassa sekunnissa.

Estä mainokset

Opera Minissä on natiivi sisäänrakennettu mainosten esto, joten voit selata verkkoa ilman ärsyttäviä mainoksia, jolloin saat täysin saumattoman web-selailun!

Mukauta selainta

SINÄ olet Opera Mini Master! Muokkaa selainta valitsemalla suosikki asettelu, teema, viestiluokat ja paljon muuta. Tee Opera Ministä erottuva!

Henkilökohtaiset viestit

Seuraa nykyisiä ja maailmanlaajuisia trendejä, jotka on räätälöity erityisesti kiinnostuksesi kohteiksi. Opera Minin uudelleenkäynnistetty uutislähde toimii tehokkaan tekoälyuutismoduulimme avulla. Seuraa suosikkikanaviasi ja katso sinulle räätälöityjä aiheita.

videosoitin

Katso ja kuuntele livenä tai lataa ne myöhempää käyttöä varten. Mini-soittimessa on yhden käden tila matkapuhelimen helppoon hallintaan, ja se on integroitu Download Manager -ohjelmaan.

Lue offline-tilassa

Tallenna helposti uutiset ja kaikki verkkosivut puhelimeesi, kun olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, ja lue ne myöhemmin offline-tilassa ilman dataa. Voit myös päivittää viestit automaattisesti aina, kun käytät Wi-Fi-yhteyttä, ja hallita tallennettuja tiedostoja helposti. Saat nopean pääsyn lisäämällä pikakuvakkeen offline-lukemiseen siirtymispalkissa.

Selaa yksityisesti

Opera Mini antaa sinulle erinomaisen yksityisyyden verkossa. Yksityisillä korteilla voit selata incognito-tilassa jättämättä jälkeä tai katsomatta laitteellasi.

Yötila

Kun luet pimeässä, himmentää näyttöä suojaamaan silmiäsi.

Valitse hakukone

Vaihda hakutapaa tai määritä suosikkihakukoneesi oletukseksi.

Lisätietoja Opera Minin käyttämistä oikeuksista on osoitteessa http://www.opera.com/help/mini/android/permissions

Tee enemmän Operan kanssa: https://www.opera.com/mobile/android

Opera voi näyttää mainoksia Facebookista. Lisätietoja on osoitteessa https://m.facebook.com/ads/ad_choices

Pidä yhteyttä:
Twitter – http://twitter.com/opera/
Facebook – http://www.facebook.com/opera/
Instagram – http://www.instagram.com/opera

Ehdot:
Lataamalla tämän sovelluksen hyväksyt loppukäyttäjän lisenssisopimuksen osoitteessa https://www.opera.com/eula/mobile. Voit myös oppia kuinka Opera käsittelee ja suojaa tietojasi tietosuojalausunnostamme osoitteessa https://www.opera.com/privacy.

What's new

- Erilaisia ​​vakauden ja suorituskyvyn korjauksia