Puffin Browser Pro Apk for Android

Apk Puffin Browser Pro on huono nopeasti. Kun käyttäjät kokevat Puffinin jännittävän nopeuden, tavallinen langaton internet tuntuu kidutukselta. Puffin Browser Pro on premium-versio Puffin-perheestä. Mainokset eivät tue sitä.
Download APK
3.1/5 Votes: 123
Developer
CloudMosa Inc
Updated
November 16, 2020
Size
Varies with device
Version
8.4.1.42173
Requirements
4.1 and up
Get it on
Google Play
Report this app

Description

Käytä Puffin Browser Pro Apk (ilmainen versio) Puffin Browser Pro (maksettu versio): n sijaan. Puffin Browser Pro sulkeutuu 31/31/2021.

Apk Puffin Browser Pro on huono nopeasti. Kun käyttäjät kokevat Puffinin jännittävän nopeuden, tavallinen langaton internet tuntuu kidutukselta. Puffin Browser Pro on premium-versio Puffin-perheestä. Mainokset eivät tue sitä.

Ick Wicked Fast : Puffin nopeuttaa mobiiliselaamista siirtämällä työmäärät rajallisten laitteiden joukosta pilvipalvelimiin, ja resursseja kuluttavat verkkosivustot voivat toimia erittäin nopeasti puhelimellasi tai tabletillasi.

🔒 Cloud suojaus : Kaikki liikenne Puffin hakemuksen Puffin on salattu, mikä on suojan hakkereita läheisyydessä. Puffinissa on turvallista käyttää julkista suojaamatonta Wi-Fi-yhteyttä, mutta se ei ole ollenkaan turvallista useimmille selaimille.

Uusin uusin Flash : Kehitämme jatkuvasti pilvipalvelimia ja tarjoamme Flashin uusimman version pilvipalvelun yli.

💰 Tallenna kaistanleveys : Puffin käyttää omaa pakkausalgoritmia verkkotietojen siirtämiseen laitteellesi ja voi säästää jopa 90% kaistanleveydestä normaalin verkkoselaamisen aikana. (Huomaa, että Flash- tai videosisällön suoratoisto vaatii tavallista enemmän kaistanleveyttä.)

Ominaisuudet:
☆ Uskomaton sivujen latautumista ja sivujen latautumista
☆ Adobe Flash-tuki (toimii myös Android 4.4 tai uudempi)
☆ Cloud lataa (jopa 1G per tiedosto)
☆ Teatteritila Flash-videoita ja pelejä
☆ Virtual ohjauslevy ja peliohjaimen
☆ väriteema toolbar ja sivupalkki
☆ Nopein JavaScript-moduuli
☆ Täysi verkkokokemus (PC- ja mobiilinäyttö
mobilním ☆ Incognito-välilehti: Siivoa sovelluksen sisäiset selaustoiminnot automaattisesti
☆ Mainosten esto

==== Rajoitukset ====

* Puffin-selaimen datakeskukset ovat Yhdysvalloissa, ja pilvipalvelimet voivat käyttää julkisia verkkosivustoja vain Yhdysvalloissa sijaitsevista maantieteellisistä sijainneista.
* Muille kuin Yhdysvaltojen käyttäjille paikallista sisältöä, etenkään paikallista kiinnostavaa videota, ei ehkä voida saada Yhdysvalloista heidän kotimaansa maantieteellisten rajoitusten vuoksi.
* Lunni on estetty joissakin maissa (esim. Kiina, Saudi-Arabia, Yhdistyneet arabiemiirikunnat) ja joissakin kouluissa (esim. Yhdysvallat).

LADATA

 

What's new

Kiitos Puffin Pron käytöstä. Tässä versiossa (8.4.1.42173) olemme korjanneet useita ilmoitettuja ongelmia.