School Pro – Ultimate Studying Assistant

School Pro Apk Oletko koskaan halunnut koulupäivänne elävämmän ja omaperäisemmän? Joten kuvitellaan koulu - henkilökohtainen avustajamme koulutusprosessissa sekä arjen ja koulun asioiden järjestämisessä. Onko sinulla epäilyksiä sovelluksen käyttötarpeesta? Upouusi muotoilumme hämmästyttää vaativimmatkin käyttäjät.
Download APK
3.9/5 Votes: 234
Developer
Flaring App
Updated
October 9, 2020
Size
Varies with device
Version
1.2
Requirements
Varies with device
Get it on
Google Play
Report this app

Description

School Pro Apk – Ultimate Studying Assistant – ilmainen lataus Androidille

🔴 OMINAISUUDET APK S chool FOR 🔴
✔️ Ei mainoksia
✔️ Widgetit
✔️ Pikakuvakkeet
✔️ Nopeampi käyttöliittymä

School Pro Apk Oletko koskaan halunnut koulupäivänne elävämmän ja omaperäisemmän? Joten kuvitellaan koulu – henkilökohtainen avustajamme koulutusprosessissa sekä arjen ja koulun asioiden järjestämisessä. Onko sinulla epäilyksiä sovelluksen käyttötarpeesta? Upouusi muotoilumme hämmästyttää vaativimmatkin käyttäjät.
Laitoksesi on samanlainen kuin Tylypahka, ja muistaa, missä osassa tai kerroksessa oppitunnisi tapahtuvat – onko se todellinen haaste?

Suuri määrä aiheita, käsittämätön aikataulu, koulu voi ratkaista ongelmasi. Ja vaikka et muista suosikkiopettajien nimiä, täytä vain aikataulu, nimet ja kotitehtävät suoraan ohjelmassa. Kätevä ja käytännöllinen, kun kaikki tiedot on tallennettu älypuhelimeesi.

Aikataulun muistamisen sijaan avaa vain osa, joka näyttää ajan ennen oppituntia tai sen jälkeen.
Lisäksi on uusi vaihtoehto lisätä kaikki kirjallisuudet yhteen osastoon, mikä säästää tarpeetonta aikaa etsiessäsi tarvitsemaasi kirjaa.

Lopuksi, olet yllättynyt täysin uudestaan ​​ja uudestaan ​​hyödyllisistä käyttöoppaista ja trigonometristen toimintojen laskimesta.

Ohjelmaamme kehitetään aktiivisesti.
Jos sinulla on hyviä ideoita tai kommentteja, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse.
Nauti tämän pienen mestariteoksen käytöstä.

LADATA