Home Workout Apk- No Equipment

Home Workout Apk tarjoaa päivittäiset harjoittelurutiinit kaikille tärkeimmille lihasryhmille. Muutamassa minuutissa päivässä voit rakentaa lihaksia ja pitää itsesi kunnossa kotona käymättä kuntosalilla. Laitteita tai kouluttajaa ei tarvita, kaikki harjoitukset voidaan tehdä vain painosi mukaan.
Download APK
4.9/5 Votes: 234
Developer
Leap Fitness Group
Updated
September 22, 2020
Size
16M
Version
1.0.46
Requirements
4.4 and up
Get it on
Google Play
Report this app

Description

Home Workout Apk tarjoaa päivittäiset harjoittelurutiinit kaikille tärkeimmille lihasryhmille. Muutamassa minuutissa päivässä voit rakentaa lihaksia ja pitää itsesi kunnossa kotona käymättä kuntosalilla. Laitteita tai kouluttajaa ei tarvita, kaikki harjoitukset voidaan tehdä vain painosi mukaan.

Sovelluksessa on harjoituksia vatsalihaksille, rintakehälle, jaloille, käsivarsille ja pakaroille sekä koko kehon harjoituksia. Kaikki harjoitukset on suunnitellut asiantuntijat. Kukaan heistä ei tarvitse laitteita, joten ei tarvitse käydä kuntosalilla. Vaikka se vie vain muutaman minuutin päivässä, se voi tehokkaasti virkistää lihaksiasi ja auttaa sinua saamaan kuusi pakettia abs.

Lämmittely- ja venytysrutiinit on suunniteltu varmistamaan, että harjoittelet tieteellisesti. Animaatioiden ja video-opetusohjelman avulla voit varmistaa, että käytät oikeaa lomaketta jokaisen harjoituksen aikana.

Pidä kiinni kotiharjoitteluistamme ja muutamassa viikossa huomaat muutoksen kehossasi.

Toiminto

* Lämmittely- ja venytysrutiinit
* Dataharjoittelu etenee automaattisesti
* Kaavio seuraa painotrendejäsi
* Mukautetut harjoitusmuistutukset
* Yksityiskohtaiset videot ja animaatio-oppaat
* Laihtua henkilökohtaisen valmentajan
kanssa

Kehonrakennus sovellus

Etsitkö sovellusta kehonrakennukseen? Ei onnellista kehonrakennusohjelmaa? Kokeile lihasten rakennussovellustamme! Tällä lihasten rakentamissovelluksella on tehokas lihasten rakentamista harjoittava koulutus, ja kaikki lihasten rakentamiseen liittyvät koulutukset on suunnitellut asiantuntija.

Voimaharjoittelusovellus

Se ei ole vain sovellus lihasten rakentamiseen, vaan myös vahvuusharjoitteluun. Jos etsit edelleen lihasten rakentamista, lihasten rakentamista tai voimaharjoittelusovellusta, tämä lihasten rakentamista koskeva sovellus on paras, mitä löydät lihaksen rakentamiseen liittyvistä sovelluksista.

Kotiharjoitus Apk miehille

Haluatko tehokkaita miesten kotiharjoituksia? Tarjoamme erilaisia ​​kotiharjoituksia miehille kotona harjoitteluun. On todistettu, että miesten kotiharjoittelu auttaa sinua saamaan kuusi pakettia abs lyhyessä ajassa. Löydä sinulle parhaiten sopiva miesten kotiharjoittelu. Kokeile miesten kotiharjoitteluamme nyt!

Rasvaa polttavat harjoitukset ja Hiit-harjoitukset

Parhaat harjoitukset rasvan polttamiseen ja terveelliset harjoittelut parempaan kehon muotoon. Polta kaloreita rasvaa polttavalla koulutuksella ja yhdistä ne hiit-koulutukseen parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Useita harjoituksia

Push-ups, kyykky, sit-up, lankku, ahdistuneisuus, istuminen seinällä, hyppy, tunkit, ojentaja, lonkka …

Kuntovalmentaja

Paras kunto- ja liikuntasovellus. Kaikki tämän liikuntasovelluksen urheilu- ja voimaharjoitukset sekä kuntosovellukset on suunnitellut ammattitaitoinen kunto-ohjaaja. Opas urheilun ja kuntosalin harjoitteluun, kuntosalin ja urheilun harjoitteluun sekä henkilökohtaisen kouluttajan pitämiseen taskussa!

LADATA

What's new

• Korjaa virhe