Lose Weight Apk for Women – Workout at Home

Paras laihtuminen Apk naisille, jotka polttavat rasvaa ja laihduttavat kotona! Kanssa yksinkertainen ja tehokas rasvanpoltto koulutusta naisille, voit menettää vatsa rasvaa , rasvaa teidän reidet ja käsivarret. Noudata 30 päivän suunnitelmaa ja vietät painoa ja saat paremman kunnon muutamassa minuutissa päivässä!
Download APK
4.8/5 Votes: 123
Developer
Leap Fitness Group
Updated
November 20, 2020
Size
15M
Version
1.0.22
Requirements
4.4 and up
Get it on
Google Play
Report this app

Description

Paras laihtuminen Apk naisille, jotka polttavat rasvaa ja laihduttavat kotona! Kanssa yksinkertainen ja tehokas rasvanpoltto koulutusta naisille, voit menettää vatsa rasvaa , rasvaa teidän reidet ja käsivarret. Noudata 30 päivän suunnitelmaa ja vietät painoa ja saat paremman kunnon muutamassa minuutissa päivässä!

2-7 minuutin nopeat harjoitukset ja HIIT-harjoitukset antavat sinun laihtua naisille ja pysyä kunnossa milloin tahansa ja missä tahansa. Ei enää tekosyitä!

Voit nähdä poltetut kalorit ja laihtumisprosessin kaavioista. Ei kuntosalia, ei laitteita, käytä vain painoasi vahvistaaksesi koko vartaloasi ja lihaksia .

4 vaikeustasoa

Ammattitaitoisen valmentajan suunnittelema, siinä on 4 tasoa kaikille, aloittelijoille ja ammattilaisille. Joka päivä sinulla on erilaisia ​​harjoituksia rasvan polttamiseksi, voit pitää siitä kiinni.

Nopeat harjoitukset naisille

2–7 minuutin pituiset nopeat harjoitukset on suunniteltu erityisesti kiireisen aikataulun omaaville ihmisille. Voit tehdä ne missä tahansa, toimistossa, sängyssä, kotona jne.

Kehon keskittyminen

Rasvanpudotusharjoitukset kattavat kaikki vartalon osat, joita naiset hoitavat, vatsa, reidet, käsivarret ja pakarat. Keskity ongelma-alueeseesi, harjoittele älykkäästi ja maksimoi rasvanpolton tulos.

HIIT-harjoitukset naisille

HIIT (High Intensity Interval Training), erittäin tehokas polttamisen jälkeinen rasvanpoltto, on pakattu 2-7 minuutissa auttamaan sinua laihtua naisille missä ja milloin tahansa.

Liikunta kotona

Harjoittele rutiineja kaikille tärkeimmille lihasryhmillesi kehon muokkaamiseksi. Kuntosalia tai kallista kunto-ohjaajaa ei tarvita. Tee vain yksinkertainen kotiharjoittelu ja nauti rasvanpolton tuloksista kotona!

Ominaisuudet

– 4 vaikeustasoa, sopivat kaikille, miehille, naisille, aloittelijoille ja ammattilaisille
– Nopeat harjoittelut
Harjoittelu vähäisillä vaikutuksilla
– Mukauta oma harjoitusohjelma
– ei laitteita, ei kuntosalia, liikunnan paino
– Harjoittelu laihtumiseen, liikunta vatsaan, reisi-, jalka-, käsivarsi-, vatsan rasvanpoltoharjoitukset naisille
– Liikuntamuistutukset auttavat sinua olemaan kurinalaisempi
– Synkronoi liikunta- ja kaloritiedot Google Fitin kanssa
– Seuraa painonpudotusta ja poltettuja kaloreita
– Animaatio ja video-ohjaus
– Lisää asteittain harjoittelun intensiteettiä

Naiset käyttävät kotona

Vietä muutama minuutti päivässä rasvojen räjäyttämiseen urheilu- ja naisharjoittelumme kautta kotona. Liikunta kotona naisille Käytä vain painosi avulla liikuntaa kotona.

Women Fitness -sovellus

Tämä sovellus kunto naisille menetti harjoituksia vatsa rasvaa ja käyttää naisia. Kaikki harjoitukset vatsan rasvan menettämiseen ja naisten harjoittamiseen ovat painon mukaisia ​​harjoituksia.

Liikunta naisille

Naisten kunto sisältää harjoituksia rasvan polttamiseen vatsassa, naisten pakaraharjoituksia, naisten käsivarsien harjoituksia, naisten jalkaharjoituksia ja naisten perusharjoituksia. Vatsarasvan, pakaroiden, käsivarsien, jalkojen ja ytimen polttaminen on helppoa ja tehokasta.

Harjoitukset rasvanpoltolle ja HIIT-harjoitukset

Parhaat harjoitukset vatsarasvan polttamiseen naisille ja HIIT-harjoitukset naisille. Yhdistä naisten rasvanpoltoharjoitukset ja naisten HIIT-harjoitukset parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Kuntovalmentaja

Kaikki urheilulajit, harjoitukset ja harjoitukset on suunnitellut ammattitaitoinen valmentaja. Kuten henkilökohtainen kunto-ohjaaja taskussa!

Paras sovellus laihtumiseen

Etsitkö kuntosovelluksia? Haluatko laihtua nopeasti? Ei onnellisia laihtuminen -sovelluksia? Tämä sovellus auttaa sinua laihtua nopeasti. Se on paras laihtumisen sovellus.

Liikunta kotona
Etsitkö kotiharjoitteluohjelmaa kotiharjoitteluun? Eikö onnellinen kotitehtävä -sovellus? Tässä kotiharjoitusten sovelluksessa tarjoamme sinulle lyhyitä ja tehokkaita harjoituksia. Liikunta kotona laihtua!

Liikunta kotona
kotiharjoituksen avulla Kotiharjoituksen avulla voit käyttää kotona omalla painolla. Harjoittele kotona tehokkaalla kotikoulutuksella ja seuraa muutoksia muutamassa viikossa!

LADATA